Sponsor en relatie

Sponsors en zakelijke relaties kunnen zich aanmelden via info@leidenwalk.nl. De activiteiten van de sponsor moeten aansluiten bij de invulling die de organisatie in gedachten heeft voor de LeidenWalk.

 

Leidsch Dagblad 

De Website van het Leidsch Dagblad is compleet vernieuwd!
Probeer nu 30 dagen gratis

  • Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws over uw regio én de Leidenwalk
  • Altijd toegang tot sport, lifestyle, kunst & cultuur
  • Altijd toegang tot voorgeselecteerde artikelen in de nieuwe playlists

U ontvangt 30 dagen de krant dagelijks digitaal en desgewenst 4 zaterdagen in de brievenbus. Stopt automatisch! Kijk snel op www.leidschdagblad.nl/probeer

Uw krant voor Leiden en omgeving! Het Leidsch Dagblad is een van de titels van HDC Media.Het eerste exemplaar van de krant verscheen op 1 maart 1860. In 1992 kregen Haarlems Dagblad en Leidsch Dagblad één gezamenlijke hoofdredactie. Een jaar eerder werd de krantendrukkerij in Leiden al gesloten. Het is een ochtendblad op tabloitformaat. Sinds 1976 organiseert het Leidsch Dagblad de Singelloop in Leiden. Deze hardloopwedstrijd van ruim 6 kilometer is jaarlijks op een vrijdagavond in april en wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid. De laatste jaren doen meer dan 4000 lopers mee, onder wie veel schoolkinderen. De opbrengst gaat naar goede doelen in de regio.

De krant is van belang voor het regionale en lokale nieuws. Zij houdt het politieke speelveld scherp. Het is daarom van groot belang dat de krant ook in de toekomst blijft bestaan. Denk eens na over een abonnement op deze fijne krant.

LRRC Wandelmarathon

Op zaterdag 24 juni wordt voor de 4e keer de LRRC Wandelmarathon georganiseerd.
De wandelroutes zijn geheel vernieuwd en lopen door het Groene Hart van Zuid-Holland.
De Hardloopwinkel is ook sponsor van dit evenement.

De LRRC Wandelmarathon is een uitstekende training voor meerdaagse wandelevenementen, met name voor de Wandel Vierdaagse van Nijmegen.
De starttijden zijn: tussen 7 en 9 uur voor de 42 en 30 km, tussen 8 en 10 uur voor de 21 km en tussen 9 en 11 uur voor de 15 en 10 km.

Er zijn voldoende rustpunten en horecagelegenheden.
Inschrijving kan via de website LRRC en via de website <a href=”>www.inschrijven.nl
De inschrijvingskosten bedragen afhankelijk van de afstand, bij voor inschrijving tussen 3 en 5 euro en bij na inschrijving tussen 4 en 6 euro. Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting op de inschrijfkosten.

De inschrijving en de start zijn vanuit het clubhuis van de Leiden Road Runners Club, Voorschoterweg 8d, 2324 NE, Leiden (vlak bij het Bastionhotel). Er is gelegenheid om na de wandeling te douchen en de kantine is tot 18.00 uur open.
Informatie op de website van de LRRC, www.lrrc.nl.

Vragen kunt u sturen naar wandelmarathon@gmail.com

 

De Hardloopwinkel Leiden

Actie: Op vertoon de nieuwsbrief van de LeidenWalk krijgen wandelaars 20% korting op een paar wandelschoenen.

De Hardloopwinkel is jouw specialist op het gebied van hardlopen en heeft inmiddels 5 vestigingen in Nederland. Mede door de jarenlange ervaring en kennis is De Hardloopwinkel uitgegroeid tot de hardloopspecialist in jouw regio.

De Hardloopwinkel onderscheidt zich van andere sportzaken door:
• Advies
• Kennis
• Ervaring
• Assortiment
• Service en Garantie

Cacao van jou 

Chocolade en bonbon workshops zijn ontzettend leuk om te doen. Tijdens een 2 à 3 uur durende workshop leer je interessante dingen over chocola en kun je prachtige -en vooral lekkere- creaties maken. We bieden verschillende workshops, waardoor er altijd wel iets bij zit wat je leuk vindt. Dus niet alleen maar chocola en bonbons, maar je kunt ook taarten maken en cupcakes versieren. Bekijk ook het totale aanbod van onze workshop.Het wordt natuurlijk helemaal leuk om zulke creatieve workshops te doen met je familie, vrienden of collega’s. Wie maakt het mooiste kunstwerk? Natuurlijk krijg je wel wat hulp: dankzij een ervaren ‘chocoholic’ beleef je een onvergetelijke dag.

Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in de organisatie van groepsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Gouda, Dordrecht, het Hollands Plassengebied, het Groene Hart en de Zuid-Hollandse kust.
Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier!

Hoogvliet

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met ruim 65 moderne winkels in het westen en midden van Nederland. Vanuit het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn rijden vrachtwagens af en aan naar filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Ook het servicecentrum (hoofdkantoor) bevindt zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt ruim 5.000 medewerkers.

Hoogvliet Leiden Kennedylaan stelt flesjes water ter beschikking.

Intratuin Voorschoten

Intratuin Voorschoten is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Voorschoten, ook voor een kopje koffie of thee.

Vitae Wellness Resort Leiden

Wellnessresort Leiden is een luxe beauty- en wellness resort gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het ‘WOW’gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad Leiden. Uniek in zijn soort en ongekend van allure.

Vitae stelt een bon voor de sauna (met beperkte duur) ter beschikking. Twee personen voor de prijs van één. Een leuke actie die zeer zal worden gewaardeerd door de deelnemers.

Museum Volkenkunde

COOL JAPAN – Wereldwijde fascinatie in Beeld

Pokémon, Hello Kitty, robots en samoerai: het zijn wereldberoemde iconen van de Japanse beeldcultuur. Japan staat bekend om eeuwenoude tradities en tegelijk is het hip and happening met opvallende visuele uitingen en een uitzinnige fancultuur.

Kom nu naar Museum Volkenkunde voor deze grote tentoonstelling. Cool Japan brengt alles bij elkaar en plaatst die in de geschiedenis. Historische topstukken uit de wereldberoemde Japancollectie van het museum tonen dat de populaire uitingen van nu in een lange traditie staan. Een spectaculair vormgegeven tentoonstelling voor fans en nieuwkomers!

Voor jong en oud.
Behalve veel te zien, is er ook veel te doen. Gamen op klassieke arcade spelletjesautomaten en de nieuwste game computers. Speciaal voor kinderen is er een digitale speurtocht. Ook in de schoolvakanties zijn er volop activiteiten in en om het museum.

COOL JAPAN t/m 17 september 2017 in Museum Volkenkunde, Leiden.

Korting: €1 korting voor de tentoonstelling COOL JAPAN in Museum Volkenkunde op vertoon van de bon in het Routeboekje van de LeidenWalk. Niet in combinatie met andere kortingen en niet inwisselbaar voor contanten, geldig t/m 3 september 2017.

Win een Japanreis!