Sponsor en relatie

Sponsors en zakelijke relaties kunnen zich aanmelden via info@leidenwalk.nl. De activiteiten van de sponsor moeten aansluiten bij de invulling die de organisatie in gedachten heeft voor de LeidenWalk.

 

LRRC Wandelmarathon

De LRRC Wandelmarathon wordt in 2019 voor de vijfde keer georganiseerd. De datum is momenteel nog niet bekend.
De wandelroutes zijn geheel vernieuwd en lopen door het Groene Hart van Zuid-Holland.
De LRRC Wandelmarathon is een uitstekende training voor meerdaagse wandelevenementen, met name voor de Wandel Vierdaagse van Nijmegen.

Er zijn voldoende rustpunten en horecagelegenheden.
Inschrijving kan via de website LRRC
Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting op de inschrijfkosten.

De inschrijving en de start zijn vanuit het clubhuis van de Leiden Road Runners Club, Voorschoterweg 8d, 2324 NE, Leiden (vlak bij het Bastionhotel). Er is gelegenheid om na de wandeling te douchen en de kantine is tot 18.00 uur open.
Informatie op de website van de LRRC, www.lrrc.nl.

Vragen kunt u sturen naar wandelmarathon@gmail.com

 

Cacao van jou 

Chocolade en bonbon workshops zijn ontzettend leuk om te doen. Tijdens een 2 à 3 uur durende workshop leer je interessante dingen over chocola en kun je prachtige -en vooral lekkere- creaties maken. We bieden verschillende workshops, waardoor er altijd wel iets bij zit wat je leuk vindt. Dus niet alleen maar chocola en bonbons, maar je kunt ook taarten maken en cupcakes versieren. Bekijk ook het totale aanbod van onze workshop.Het wordt natuurlijk helemaal leuk om zulke creatieve workshops te doen met je familie, vrienden of collega’s. Wie maakt het mooiste kunstwerk? Natuurlijk krijg je wel wat hulp: dankzij een ervaren ‘chocoholic’ beleef je een onvergetelijke dag.

Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in de organisatie van groepsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Gouda, Dordrecht, het Hollands Plassengebied, het Groene Hart en de Zuid-Hollandse kust.
Grondige kennis van stad en streek garandeert de kwaliteit van uw uitje: de leukste puzzeltocht, de beste restaurants, de meest originele workshops, de beste rondvaartboten, de meest gastvrije gidsen en het meeste plezier!

Hoogvliet

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met ruim 65 moderne winkels in het westen en midden van Nederland. Vanuit het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn rijden vrachtwagens af en aan naar filialen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Ook het servicecentrum (hoofdkantoor) bevindt zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt ruim 5.000 medewerkers.

Hoogvliet Leiden Kennedylaan stelt flesjes water ter beschikking.

Bali

Museum Volkenkunde laat Bali zien aan de hand van haar eigen collectie en ontmoetingen met diverse eilandbewoners. Maak kennis met een hindoeïstische priester die tradities en rituelen in stand probeert te houden, de activistische kunstenaar Made Bayak die de plasticproblematiek onder de aandacht brengt en met een bewoner die werkzaam is in de toeristenindustrie.

Veel mensen zijn al eens als toerist op Bali geweest. Maar hoe ging en gaat het er nu in het echte leven aan toe? Kom meer te weten over de koloniale tijd. Kijk naar de opkomst van het toerisme. Ontdek of de oude cultuur nog levend is.

De tentoonstelling zorgt ervoor dat de bezoeker die als nieuwsgierige toerist de expositie betreedt, als geïnspireerde reiziger met nieuwe inzichten en een completer beeld het museum verlaat.

Activiteiten

Er is naast de tentoonstelling nog veel meer te doen in het museum. Workshops, speurtochten etc.