Zondag 7 mei 2017 – Groepswijzer.nl LeidenWalk

Op zondag 7 mei 2017 organiseert Groepswijzer.nl voor de 10e keer een wandeling. Dit tweede lustrum is reden voor vernieuwing. Deden tot nu toe alleen dames mee, wij richten onze pijlen nu ook op de heren. Daarom gaan we van “LadiesWalk” naar “LeidenWalk”.

De deelnemers kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden. De stadswandeling met gids van 5 km of de 10, 20 en 30 (nieuw) kilometer op eigen gelegenheid. We hebben inmiddels 3 leuke routes gemaakt. Vanzelfsprekend gaat de 10 km weer door het mooie Leiden en haken de 20 en 30 km hier op aan. Dan komt u ook nog een stuk(je) door Leiderdorp.

Bij vertrek ontvang je van de organisatie een wandelpakket met daarin de route en een flesje water voor onderweg. Bij terugkomst is er in de tuin van Museum Volkenkunde bij café Midi een gezellig terras. Start 10 en 20 km tussen 10.00 en 12.00 uur en start 30 km tussen 9.00 en 11.00 uur bij Museum Volkenkunde.

Voor de eerste 400 inschrijvers ligt een goodiebag te wachten.

Doe mee en schrijf in op www.activiteiten-leiden.nl. Aan dit evenement werken o.a. mee: Rijksmuseum voor Volkenkunde, Cacao van jou, Fitland Wellness Resort,  de Hardloopwinkel, Hoogvliet, Leidsch Dagblad, en het Groepswijzer.nl Gidsenteam.